2010 m. spalio 31 d., sekmadienis

Pasiruošimas jubiliejui prasideda jau DABAR!

Sveiki,

2012 metų pavasarį VGTU tautinių šokių ansamblis „Vingis“ švęs 50 metų jubiliejų! Kodėl pavasarį? Nes tada žydį gėlės, medžiai žaliuoja ir gamta atrodo gražiausiai. ;)

Pirmasis susitikimas jubiliejaus tema vyko 2010 m. vasario 23 d. Jame dalyvavo 5 ansambliečiai (Vaida Juknevičiūtė, Irma Čižauskaitė, Rugilė Kupetytė, Andrius Raštikis ir Viktoras) ir visų gerbiamas vadovas, ansamblio siela, Ričardas Tamutis. Susirinkime aptarėm vieną labai svarbų klausimą, ir vieną mažiau svarbesnį klausimą. ;)

Svarbus klausimas: nutarėm išleisti „Vingio“ 50 metų jubiliejaus knygą! Aptarėm skyrius, kurie turėtų būti knygoje, preliminariai pasiskirstėm darbais. Šiuo metu aktyviai renkame įvairią medžiagą apie buvusius renginius, koncertus, įvairių žanrų vadovus, meno vadovus, tradicinius renginius ir viską, kas susiję su ansamblio praeitimi ir dabartimi. Visą tai daro 18 žmonių.

Susirinkimo metu taip pat nusprendėme jau dabar sukurti ansamblio jubiliejaus logotipą, kad jis būtų vienodas ir būtų naudojamas visur tas pats. Per 45 metų jubiliejų taip nutiko, kad logotipų buvo trys - visur skirtingi. ;) Tad šį kartą norime visa tai ištaisyti ir skelbsime ansamblio jubiliejaus logotipo konkursą! Apie tai bus atskiras įrašas.


Prisiminkite 45 metų jubiliejaus šventimą, užtruksit tik 20 min.



Viktoras

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą